Hotties uit 'Riverdale' en 'Stranger Things' over hun Netflix-avontuur

Hotties uit 'Riverdale' en 'Stranger Things' over hun Netflix-avontuur

Maya Hawke en Camila Mendes zinnen op wraak in 'Do Revenge' en vertellen meer over de film

In de Netflix-film Do revenge zinnen Maya Hawke en Camila Mendes op wraak. De film speelt af rond een school met - uiteraard - allerlei problemen onder de leerlingen.

In een interview met ET Canada vertellen beide meiden dat zij het fijn vonden met elkaar aan deze film te werken. Erg leuk zelfs. "Een 10/10 om dit personage te mogen spelen," zegt Maya Hawke. "Het was meer dan een plezier. Een kans van 10/10 dat ik het weer opnieuw zou doen," lacht Camila.

De fanbase naar aanleiding van deze film wordt op social media de 'Revengers' genoemd. Wat vinden zij daarvan? "Het is een eer om erkenning te krijgen voor ons werk. De internetcultuur is erg snel met het bepalen van hokjes. Aan de ene kant hebben wij een hekel aan labels opgeplakt te krijgen, aan de andere kant vinden we het leuk," lacht Maya.

"Het is leuk om mensen van verschillende series en films te pakken in een film te zetten en dat dan een naam te geven," vertelt Camila.

Buiten comfortzone
De kleding in de film is nostalgisch met heldere kleuren. "De kleding is inderdaad kleurrijk. Ik vind dat elk karakter een eigen wereld en eigen stijl heeft. En toch deel uitmaakt van het geheel," vertelt Camila.

"De kleding van mijn personage is van het begin tot het eind buiten mijn comfortzone. Nou is zij zelf ook niet op haar gemak. Dat was voor mij eigenlijk wel interessant om mee te maken," zegt Maya.

En over hun series?
Of zij wat meer over de populaire series Stranger Things en Riverdale kunnen vertellen? "Het nieuwe seizoen van Riverdale wordt pas in oktober opgenomen. Ik heb nog niets gelezen en kan er dus niets over zeggen," zegt Camila. "Ik heb geen informatie. En ik kan de informatie die ik niet heb niet delen," zegt Maya droog.

Het interview van ET Canada staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair