Ster zat vast in een lift vlak voor de wereldpremière van haar film

Ster zat vast in een lift vlak voor de wereldpremière van haar film

Met humor trok zij het tot de brandweer haar kwam redden

Het zal je maar overkomen. Je hebt een belangrijke afspraak, jouw wereldpremière zelfs, en je komt vast te zitten in een lift. Voor sommigen is dat pure paniek, maar Anna Kendrick uit films als Stowaway en Trolls kiest voor humor. De wereldpremière van haar film Alice, darling in Toronto zal zij in elk geval niet snel vergeten.

"Hoi mensen, dit is nou de reden dat je niet het huis moet verlaten zonder een flesje drinken. Je weet tenslotte niet, wanneer je vast komt te zitten in een lift," zegt Anna Kendrick verstandig, terwijl zij iedereen in de lift filmt.

"We moeten het kleine beetje eten dat wij hebben rantsoeneren!" roept zij daarna dramatisch. Niet bekend is, hoe lang zij dan al in de lift staan. Maar iedereen blijft kalm. Sommigen eten snel een hapje, want het zijn drukke dagen rond het Toronto Filmfestival.

"Ik houd van de stemming in een lift," zegt zij verleidelijk. Droog meldt zij, dat zij het leuk vinden in een lift vast te zitten. Maar natuurlijk is dat niet waar.

Gered door de brandweer
Uiteindelijk worden zij en haar team door de Canadese brandweer gered. De lift doet het nog steeds niet, dus mogen zij via een trap omhoog.

Vrolijk bedankt Anna de brandweerlieden met: "Ik houd van elk van jullie!" En natuurlijk nemen zij, nadat iedereen gered is, even de tijd om op de foto te gaan met hun redders. Fijn dat alles goed afliep.

Bij haar Instagram-bericht hieronder meldt zij nuchter: "Ah, de klassieke 'ik loop achter op mijn schema bij dit filmfestival, omdat ik gered moet worden uit een lift'-excuus."



NieuwsFilm

meest populair