Is het over en uit voor Margot Robbie's Harley Quinn?

Is het over en uit voor Margot Robbie's Harley Quinn?

Het is duidelijk: we gaan haar terugzien!

Marvel weet voor elke superheldenfilm weer de nodige grote namen te strikken, maar DC blijft zeker niet achter. Ook in hun blockbusters zitten behoorlijk wat sterren, waaronder Margot Robbie. Regisseur James Gunn geeft nu aan of zij in de toekomst nog terugkeert.

Robbie is vandaag de dag zeker een van de bekendste en geliefdste actrices. Zo wist de 32-jarige Australische al hoge ogen te gooien in films als o.a. The Wolf of Wall Street, Once Upon a Time in Hollywood en I, Tonya.

DC carrière
Ook in het DCEU speelt Robbie dus een belangrijke rol. Zo was ze maar liefst drie keer te zien als het bekende personage Harley Quinn, namelijk in Suicide Squad (2016), Birds of Prey (2020) en The Suicide Squad (2021). Hier blijft het echter niet bij!

Gunn, verantwoordelijk voor de laatste The Suicide Squad-film, werd op Twitter gevraagd of Robbie terugkeert voor meer avonturen. Zijn antwoord was kort maar krachtig: "Ja". Bekijk het originele bericht hieronder.



Wanneer?
Robbie is een fanfavoriet, dus het is niet zo heel gek dat zij opnieuw in de huid zal kruipen van Harley Quinn. Het is wel nog niet bekend voor welk project en wanneer ze precies terugkeert, al lijkt de kans tamelijk groot dat het voor de Peacemaker-serie zal zijn.

Peacemaker werd gespeeld door John Cena en was naast Robbie te zien in The Suicide Squad, dus misschien duikt zij ook wel op in zijn serie, al helemaal gezien het feit dat deze wordt gemaakt door niemand minder dan Gunn zelf.

NieuwsFilm

meest populair