Chris Hemsworth over waanzinnig gespierde Thor: "Dit was voor mij de laatste keer"

Chris Hemsworth over waanzinnig gespierde Thor: "Dit was voor mij de laatste keer"

Hij zag er goddelijk uit, maar fijn was dit lang niet altijd volgens de acteur.

Chris Hemsworth heeft al heel wat keren Thor gespeeld in diverse Marvel-films, maar voor zijn laatste avontuur, Thor: Love and Thunder, zag hij er wel abnormaal gespierd uit. Toch heeft de Australische acteur hier geen trek meer in.

Normaalgesproken heeft Thor altijd wel een goddelijk lichaam, al hebben we hem ook al heel dik gezien. In Love and Thunder heeft hij echter geen grammetje vet te veel. Sterker nog, Hemsworth was nog nooit zo gespierd. Maar dat hoeft van hem ook niet meer.

Lichaam
Hoewel Hemsworth altijd al een spierbundel is geweest en de nodige uurtjes in het krachthonk doorbrengt (zo heeft hij ook zijn eigen populaire fitness-app, genaamd Centr) kan het ook voor hem te ver gaan. Hij laat zich er nu over uit.

Zo zegt hij: "Ik heb natuurlijk al vaak Thor gespeeld. Elke keer moet ik weer keihard trainen en flink spiermassa kweken, die je daarna weer, voor andere rollen, 'kwijtraakt'. Het wordt echter wel telkens iets makkelijker vanwege het 'muscle memory', maar deze keer was het echter behoorlijk lastig..."

Training
"Deze keer lag de lat een stuk hoger en moest ik gespierder zijn dan ooit" vervolgt Hemsworth. "Gedurende 12 maanden, elke keer als ik thuis kwam, ging ik meteen weer trainen. Ik probeerde van alles uit om zo gespierd mogelijk te worden. Dan was het weer zwemmen, dan weer boksen, etc.".

"Het was heel leuk om te doen hoor, maar ik hoef niet weer zo gespierd te zijn. Ik bedoel, het was ook gewoon heel vermoeiend. Misschien word ik gewoon ook iets ouder, maar ik kreeg meer last van mijn lichaam en soms deed het gewoon pijn, dus dat doe ik liever niet weer!"

NieuwsFilm

meest populair