Deze grote blockbuster zal volgende maand te zien zijn op Netflix!

Deze grote blockbuster zal volgende maand te zien zijn op Netflix!

'Uncharted' op streaming!

Netflix voegt natuurlijk elke maand weer de nodige films en series toe en nu is ook bekend dat volgende maand een grote blockbuster op de streaminggigant te zien zal zijn. Het gaat hier namelijk om Uncharted!

In Uncharted zijn de hoofdrollen weggelegd voor Tom Holland en Mark Wahlberg. De film, gebaseerd op de immens populaire Uncharted-spellen, ging in wereldpremière in februari van dit jaar. Nu, enkele maanden later, zal hij dus op Netflix te zien zijn.

Verhaal
In Uncharted gaat de jonge maar behendige avonturier en schatzoeker Nathan Drake (Holland) voor het eerst op avontuur. Dat doet hij samen met zijn partner, Victor 'Sully' Sullivan (Wahlberg). Met zijn tweeën maken ze een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar 'de grootste schat die nooit is gevonden'. Tegelijkertijd komen Nathan en Sully op het spoor van Nathans vermiste broer.

Netflix zal de blockbuster online zetten vanaf 6 oktober. De streamingdienst heeft namelijk enkele tijd geleden al een lucratieve deal gemaakt met het filmhuis van Sony, waardoor zij als eerste hun films mogen laten zien.

Nog niet overtuigd? Lees dan de FilmTotaal-recensie hier!

NieuwsFilm

meest populair