Deze spionagefilm is meteen een kijkcijferkanon op Netflix

Deze spionagefilm is meteen een kijkcijferkanon op Netflix

Anna van Luc Besson doet het goed op streaming.

Afgelopen weekend meldden we nog op FilmTotaal dat de spannende thriller End of the Road in een keer bovenaan de Netflix Top 10 kwam te staan. Nu is die film zijn koppositie alweer kwijt aan alweer een nieuwkomer: dit keer staat Anna bovenaan de lijst.

Anna is een actiethriller van de bekende Franse regisseur Luc Besson, bekend van films als Leon, Taken en Lucy. Voor Anna werkte hij samen met namen als Sasha Luss, Luke Evans en Cillian Murphy.

In Anna is de carrière van het Russische model Anna Poliatova anders dan je denkt. Onder haar opvallende schoonheid schuilt namelijk een geheim dat haar de kracht en vaardigheden geeft om een van de meest gevaarlijke spionnen ter wereld te worden.

Anna nu op Netflix
Ondanks dat het publiek zeer tevreden is over de film, waren de meeste recensenten minder te spreken gezien de 33 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"Anna heeft met schrijver-regisseur Luc Besson een kundige kopman, maar fans van deze verscheidenheid aan gestileerde actie hebben het allemaal eerder gezien - en beter." luidt de critics consensus.

Je vindt Anna nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair