Moet deze superschurk terugkeren in het Marvel Cinematic Universe?

Moet deze superschurk terugkeren in het Marvel Cinematic Universe?

Is de terugkeer van Thanos onvermijdelijk.

Met maar liefst 23 films vertelde Marvel Studios het verhaal over de Infinity Stones. Het verhaal kwam ten einde met de dood van onder meer Thanos (Josh Brolin) die de stenen wilde gebruiken om de helft van al het leven uit te roeien. Maar keert hij ooit terug?

Thanos is een van de beste personages uit het Marvel Cinematic Universe en Thanos-bedenker Jim Starlin denkt dat het "inevitable" is dat hij terugkeert. In gesprek met Inverse gaf hij aan waarom.

"Ik denk niet dat iemand denkt dat we de laatste van hem hebben gezien. Disney heeft een hoop geld aan hem verdiend en er is waarschijnlijk nog een hoop geld te verdienen. Ik hoop het," zei Starlin.

Terug door Multiverse?
Doordat Marvel Studios na Avengers: Endgame het Multiverse uit de doeken doet, is de kans aanwezig dat Thanos voorbij komt. We zagen hem zelfs al kort (dood) in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Een terugkeer van Thanos zal waarschijnlijk niet alles bepalend kunnen worden. Marvel Studios werkt toe naar twee Avengers-films waarin de schurk Kang the Conquerer van Jonathan Majors een centrale rol speelt.

Maar wat wat jij? Wil jij dat Thanos vroeg of laat terugkeert in het Marvel Cinematic Universe?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair