Deze setvideo van horrorfilm 'Malignant' is ronduit ranzig

Deze setvideo van horrorfilm 'Malignant' is ronduit ranzig

Dit zit er best goor uit.

Mocht je de film Malignant hebben gezien, dan was je misschien wel geschokt door het stevige einde. De film van regisseur James Wan, eerder succesvol met Saw en The Conjuring, had namelijk een behoorlijk verrassende wending.

Nu heeft regisseur Wan een video vanaf de set van Malignant gedeeld waarin praktische make-up effecten worden aangebracht op Annabelle Wallis. Let op! Mocht je de film nog zonder spoilers willen zien, dan kun je maar beter wegklikken!


De film Malignant verscheen tijdens de coronacrisis en wist geen vuist te maken aan de box office. De ontvangst onder de critici was met 76% (6.30/10) op de Tomatometer van Rotten Tomatoes sterk.

"Hier werkt de "horror glam squad" aan Annabelle Wallis," schrijft Wan op Instagram. "Ze belichaamde Madison perfect met de juiste kwetsbaarheid en manische duisternis."

Gabriel komt tot leven
"Er waren veel fasen van praktische make-upeffecten om Gabriel tot leven te brengen, en dit was een eenvoudige maar toch uitgebreide animatronic met afstandsbediening die Annabelle kon dragen. Ik zal de meer complexe versie later delen," vervolgde de filmmaker.

Ik weet niet of ik ooit nog de kans krijg om zo te kunnen freewheelen en zoiets ongeremd leuks te doen als deze film, maar ik ben blij dat ik deze aan mijn oeuvre kan toevoegen," aldus de trotse Wan.



NieuwsFilm

meest populair