'Sex Education'-actrice vindt zichzelf totaal niet lijken op Margot Robbie

'Sex Education'-actrice vindt zichzelf totaal niet lijken op Margot Robbie

Het publiek denkt daar echter anders over.

Heel veel mensen vinden dat Emma Mackey enorm veel lijkt op Margot Robbie, met wie ze samen in de aankomende film Barbie te zien zal zijn. Zelf vindt Mackey dat echter helemaal niet, zo maakt ze duidelijk in een interview met Total Film.

"Ik vind het gewoon grappig", zegt Mackey. "Ik vind het tof dat Margot de humor heeft om op deze reacties in te haken en mij de kans heeft gegeven om in dezelfde film als haar te spelen".

Zelf ziet de Seks Education-actrice de gelijkenissen tussen Robbie en haar niet zo. "Ik vind dat we totaal niet op elkaar lijken".

Vindt ze dergelijke reacties dan vervelend? "Nee, ik zit er niet mee", reageert Mackey. "Het is een eer om vergeleken te worden met Margot Robbie. Ik vind haar geweldig. Het zou alleen wel fijn zijn als we dit hoofdstuk kunnen afsluiten".

In een eerder interview zei Mackey dat de filmindustrie een rol speelt in het feit dat zowel Robbie als zij zo bekend zijn. "Hollywood selecteert vooral mensen die op elkaar lijken. De mensheid vindt het immers heerlijk om elkaar in hokjes te stoppen".

NieuwsFilm

meest populair