Voormalig superster misvormt gezicht om maar jong te kunnen blijven

Voormalig superster misvormt gezicht om maar jong te kunnen blijven

Haar fans reageren gechoqueerd.

Gwen Stefani was eerder deze week te gast bij de Late Night with Seth Meyers, om haar nieuwe make-up lijn te promoten. Toch hebben fans het niet over haar make-up, maar over haar nieuwe look. De bekende zangeres ziet er namelijk héél anders uit.

Stefani, eveneens bekend van films als o.a. The Aviator, heeft een lange tijd niet echt van zich laten horen en is de afgelopen jaren minder in de spotlights, maar veel fans konden hun ogen niet geloven toen ze haar weer eens op televisie zagen.

Verbazing
Op sociale media vroegen de nodige gebruikers zich af of dit wel echt Gwen Stefani was, aangezien ze er zo anders uitziet. Veel mensen zijn dan ook gechoqueerd door het nieuwe gezicht van de zangeres.

Zo staat er online bijvoorbeeld: "Ik ben al jaren fan van Gwen, maar ik herkende haar niet. Ik ben zo in de war" en "Zelfs al liet je mij 100 keer raden, ik had nooit kunnen vermoeden dat dit Gwen Stefani is" of "Zeg me niet dat dit een 'natuurlijke uitstraling' is, want hier is niks natuurlijks meer aan".

Eeuwige jeugd
Stefani zal het zelf niet eens zijn met de laatste reactie hierboven. De zangeres heeft altijd ontkend dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan. Zo zei ze in 2016 dat ze haar 'eeuwige jonge look' had te danken aan alle liefde in haar leven.

Vorig jaar zei ze wel iets anders: "Het is moeilijk voor iedereen om oud te worden en dat onder ogen te moeten zien. Vooral voor vrouwen die in de schijnwerpers staan kan dit ontmoedigend zijn. Je moet gewoon je best doen om de mooiste versie van jezelf te laten zien". Misschien heeft Stefani in die paar jaar tijd dan toch het nodige aan haar gezicht laten veranderen. Oordeel zelf met de video hieronder.



NieuwsFilm

meest populair