George Clooney gaat iets compleet anders doen dan acteren

George Clooney gaat iets compleet anders doen dan acteren

'Ik kan vertellen wat ik weet met mijn eigen ervaringen in de filmindustrie'

George Clooney heeft sinds kort een speciale functie op The Roybal School of Film and Television Production Magnet. Samen met Mindy Kaling en Don Cheadle richt hij zich op die school op meer creatieve mogelijkheden voor tieners in de filmindustrie. De leerlingen kunnen daar meer leren over editen en camerawerk. Ook kunnen zij zich bekwamen in het worden van een make up artist of filmset decorateur.

George Clooney vertelt bij de opening in Los Angeles aan Entertainment Tonight dat zij erg blij zijn met de nieuwe mogelijkheden op deze school: "We missen dit in onze industrie. Het is een drukke tijd in de filmwereld. We hebben gewoon niet genoeg personeel. Het is moeilijk crew te werven. Die mogelijkheden moeten leerlingen denk ik eerder worden aangereikt. En dat kan hier. En er mag meer gelet worden op inclusiviteit."

"Ik zal regelmatig hier op school zijn. Ik ga niet echt les geven. Maar kinderen kunnen vragen stellen. En ik kan vertellen wat ik weet met mijn eigen ervaringen in de filmindustrie. Ik kan helpen editen, enzo."

Hij zal vast de leukste leraar ooit zijn. Als het gesprek komt op zijn eigen vijfjarige tweeling en of zij ook in de filmindustrie zullen gaan werken, antwoordt George: "Mijn kinderen kunnen doen wat zij willen. Ik denk dat zij slimmer zijn dan ik ben. Ze spreken al drie talen, terwijl ik nog steeds Engels aan het leren ben."

Volgende maand zal Ticket to Paradise, zijn nieuwste film met Julia Roberts, overal te zien zijn. Het artikel van Entertainment Tonight staat hier. Het Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair