Dit zijn de 5 topfilms die deze maand nog op Netflix verschijnen!

Dit zijn de 5 topfilms die deze maand nog op Netflix verschijnen!

Nieuwe films zoals 'Blonde', maar ook oudere blockbusters zoals 'RED'.

Netflix zet elke week weer de nodige nieuwe films en series online. Deze maand is dat niet anders, dus zetten we hier even een top vijf voor jullie neer van de niet te missen films die in de komende twee weken nog te zien zullen zijn op de streaminggigant!

Moonfall
In Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Terwijl de rampen zich op aarde al beginnen te voltrekken, gaan NASA executive Jo Fowler en haar ex collega Brian Harper samen met space nerd en ruimte rookie KC Houseman op ruimtemissie voor een allerlaatste kans om het noodlot te keren. Daar ontdekken de bondgenoten dat de maan niet is wat we altijd gedacht hebben.

Helaas werd deze film, van regisseur Roland Emmerich, niet al te best onthaald. Toch is het een vermakelijke film, en met sterren zoals Halle Berry, Donald Sutherland en Patrick Wilson kan deze rampenfilm toch voor een leuke avond zorgen. Hij staat vanaf 23 september online.

Lou
Lou volgt een kluizenaar, die haar duistere en gevaarlijke verleden achter zich probeert te laten. Wanneer er op een avond een zware storm woedt, wordt de dochter van een buurvrouw die nabij woont plotseling ontvoerd. De twee vrouwen riskeren daaropvolgend hun leven tijdens een reddingsmissie die hun grenzen zal testen en donkere en schokkende geheimen uit hun leven zal blootleggen.

Deze film, met o.a. Logan Marshall-Green en Allison Janney, zal net zoals Moonfall 23 september op Netflix staan.

RED
Twee dagen later wordt alweer een nieuwe blockbuster online gezet, namelijk RED. De film gaat over een gepensioneerd CIA agent, wiens rustige leventje op een dag verstoord wordt door een moordenaar die het op hem voorzien heeft. RED, waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor o.a. Bruce Willis, Morgan Freeman, Karl Urban, John Malkovich én Mary-Louise Parker deed het verassend goed en er kwam zelfs een vervolg op.

Blonde
28 september is het eindelijk zover en mogen we Blonde bewonderen. Ana De Armas kruipt voor deze veelbesproken NC-17 film (18 jaar en ouder) in de huid van de iconische Marilyn Monroe, en dit blijkt ze erg goed te doen. De film is tot nu toe namelijk positief onthaald en kreeg tijdens het Venice Film Festival zelfs een staande ovatie van maar liefst 14 minuten!

Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Netflix sluit de maand af met de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, waarin de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs (Dwayne 'The Rock' Johnson) en de losbandige Deckard Shaw (Jason Statham) het samen op moeten nemen tegen de grote schurk Brixton (Idris Elba). Net zoals de laatste paar Fast & Furious-films, gaan ze hier ook wat te ver in en is het allemaal behoorlijk ongeloofwaardig, maar het blijft goed popcornvermaak.

NieuwsFilm

meest populair