'Avengers 5' vindt nu al de belangrijkste persoon achter de schermen

'Avengers 5' vindt nu al de belangrijkste persoon achter de schermen

Jeff Loveness mag Avengers: The Kang Dynasty schrijven voor Marvel Studios.

Marvel Studios heeft de schrijver gevonden die het Marvel Cinematic Universe naar de Kang-dynastie moet leiden. Eerder dit jaar kondigde Marvel Studios toekomstplannen voor het MCU aan en onthulde men dat er een vijfde Avengers-film komt, met de titel Avengers: Kang Dynasty.

Avengers: Kang Dynasty heeft al een regisseur in de vorm van Destin Daniel Cretton en doordat die plek bekend was, waren alle ogen gericht op wie de scenarioschrijver zou worden. Nu is die gevonden.

Avengers: Kang Dynasty-script
Het script van Avengers: Kang Dynasty wordt volgens Deadline geschreven door Jeff Loveness. Hij schreef eerder het scenario voor de Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania en werkte mee aan de immens populaire animatieserie Rick & Morty.

De film Avengers: Kang Dynasty werd deze zomer al aangekondigd en is de eerste van twee Marvel-films die Phase Six en de Multiverse Saga kan afronden.

Avengers: Kang Dynasty begint met zijn verhaal in Ant-Man and the Wasp: Quantumania, waarin we Kang the Conquerer eindelijk echt leren kennen (na een 'soft'-introductie in de finale van de serie Loki).

Avengers: Kang Dynasty is in 2025 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair