Marvel-actrice heeft prachtig lichaam en dat weet ze

Marvel-actrice heeft prachtig lichaam en dat weet ze

En een hekel aan de sportschool

Bij Hailee Steinfeld, de ster uit Bumblebee en Spider-Man: Into the spiderverse, draait het allemaal om balans. De 25-jarige actrice, zangeres en model moet goed op haar gezondheid letten en neemt ons mee in haar leven in de Womens Health Magazine.

Afgelopen jaar had de door prijzen overladen tienerster het druk met haar rollen in de Marvel-serie Hawkeye en de serie Dickinson. Letten op hydratatie en gezonde voeding komt bij haar voorop, maar dat was vroeger niet zo. Ze groeide immers op rond de filmset met alle gekke uren en junkfood voor handen - vooral zoetigheid kon ze niet laten.

Betere leefstijl
Vijftien jaar later in de filmindustrie heeft zij haar leefstijl aangepast naar een beter passende. Ze heeft passie en begrip voor haar lijf en weet vijf trainingssessies in een week te passen en allerlei recepten uit te proberen. Zij eet alleen wanneer zij honger heeft - en mijdt chocola niet.

"Ik eet, zodat ik kan trainen. Ik train niet, zodat ik kan eten. Met die mindset voel ik mij het beste," zegt Hailee wijs. Vlak na het opstaan start zij met een juice. Vlak voor haar work out in de ochtend eet zij vaak havermout en let de rest van de dag op het toevoegen van andere proteïne. Zij eet zo vers en zo gevarieerd mogelijk, waar zij ook mag zijn.

Personal trainer
Ze heeft een hekel aan de sportschool, maar dat trainen in de gymzaal gaat haar toch goed af door haar vader. Hij is een personal trainer, waardoor zij een goed excuus heeft om vader-dochter tijd samen te hebben. "Mijn vader weet precies wat ik aankan en motiveert mij om meer te doen. Ik vertrek altijd weer blij na een sessie door hem. Door te weten wat je lichaam kan en waar jouw lijf toe in staat is, doet je mentaal meer goed dan andere dingen kunnen."

Ook laat zij haar honden uit en loopt dan vaak twintig minuten hard met hen. "Het is je balans vinden en weten hoe je dagen in elkaar zitten. Het gaat om vriendelijk zijn voor jezelf en wat je wilt bereiken. Het is geen verplichting, maar een luxe om voeding en beweging te kiezen die bij jouw lichaam past."

Het artikel in Womens Health staat hier.



NieuwsFilm

meest populair