Hoe Kim Kardashian verdergaat na relatie met DC-acteur met "enorm geslachtsdeel"

Hoe Kim Kardashian verdergaat na relatie met DC-acteur met "enorm geslachtsdeel"

De realityster is nog niet toe aan daten.

Kim Kardashian is na haar relatie met Pete Davidson nog niet toe aan nieuwe serieuze datepogingen. Dat vertelt de realityster in de Late Late Show.

"Ik ben nog niet op zoek naar een nieuwe partner en doe het op dit moment vooral lekker rustig aan", vertelt de realityster. "Ik denk dat ik nu gewoon wat tijd voor mezelf nodig heb en me moet focussen op andere dingen, zoals het afronden van mijn opleiding [Kardashian studeert rechten]".

Nieuwe focusgroep
Kardashian denkt ook dat zij haar plan van aanpak eens grondig moet herzien wanneer het daten aankomt. "Overduidelijk werkt hetgeen wat ik probeerde te doen niet, dus misschien moet ik het eens over een andere boeg gooien".

De bekendheid denkt vooral aan meer intellectuele partners als haar volgende doelgroep. "Misschien moet ik eens een ziekenhuis binnenwandelen om een dokter aan de haak te slaan. Of bij een advocatenkantoor bijvoorbeeld".

Korte terugblik
In augustus werd bekend dat Kardashian en Davidson, die ze prees voor zijn prestaties in bed, een punt hadden gezet achter hun relatie. Ze waren op dat moment net negen maanden aan het daten.

Voor haar relatie met de komiek, was Kardashian lang samen met rapper Kanye West. Met hem heeft ze ook vier kinderen samen.

NieuwsFilm

meest populair