Gerucht: Deze vergeten superheld mag het 'Avengers'-tweeluik inluiden

Gerucht: Deze vergeten superheld mag het 'Avengers'-tweeluik inluiden

Deze aankondiging ontbrak eigenlijk als enige nog...

Marvel Studio's onthulde tijdens de San Diego Comic Con zo'n beetje hun hele Phase 5 en een voorproefje van Phase 6. Een project dat echter ontbrak in de aankondigingen was Shang-Chi 2.

Het vervolg op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings van vorig jaar brengt regisseur Destin Cretton alsmede hoofdrolspeler Simu Liu terug.

Het is zeer waarschijnlijk dat de film uitkomt voordat Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars in 2025 debuteren, maar een Reddit-scooper beweert de exacte releasedatum in handen te hebben.

Het Reddit-bericht stelt dat dit op 14 februari 2025 zal zijn. Als we die datum mogen geloven, wordt Shang-Chi 2 het startschot om Phase 6 in te luiden, ook wel beter bekend als The Multiverse Saga.

Coming soon voorlopig nog niet
Kevin Feige vertelde op de SDCC dat Marvel een slot had ingeruimd voor een winters project in 2025, tussen Fantastic Four (6 november 2024) en The Kang Dynasty (2 mei 2025) in. Eerder werd gespeculeerd dat het hier om Deadpool 3 zou gaan.

Terwijl de machtigste helden van de aarde zich voorbereiden op hun confrontatie met Kang the Conqueror, kan Shang-Chi's volgende avontuur dus grote gevolgen hebben voor het epische 'Avengers'-tweeluik.

NieuwsFilm

meest populair