Netflix heeft met deze topfilm weer een ware hit te pakken

Netflix heeft met deze topfilm weer een ware hit te pakken

'Do Revenge' wordt omschreven als de nieuwe 'Mean Girls'.

Netflix heeft een ware hit te pakken met Do Revenge. De komediefilm met Camila Mendes (Riverdale) en Maya Hawke (Stranger Things) valt enorm in de smaak bij zowel critici als het publiek.

In Do Revenge sluiten de populaire Drea (Mendes) en bescheiden Eleanor (Hawke) een deal om wraak te nemen op elkaars vijanden op de middelbare school. Op het moment van schrijven scoort deze nieuwe Netflix-productie een bijzonder nette 83 procent op Rotten Tomatoes - met een gemiddelde beoordeling van een 6.5.

Lovende reacties
"Deze film is zich zeer bewust van de knoppen die hij indrukt en geeft daar nog eens een extra mep op", schrijft Adam Graham van Detroit News in zijn recensie. Petrana Radulovic van Polygon omschrijft de film als "de moderne opvolger van Mean Girls en Heathers".

Ook op social media zijn de reacties overwegend positief. Kijkers noemen de prent een "aangename verrassing". Daarnaast bevat Do Revenge een aantal twists die worden omschreven als "geweldig" en "verfrissend". De makers weten duidelijk leuk te spelen met de clichés die dit genre normaal domineren.

Regisseur
Do Revenge is een film van Jennifer Kaytin Robinson. Zij schreef ook mee aan het scenario van de Marvel-blockbuster Thor: Love and Thunder, die eerder dit jaar in de bioscoop verscheen.



Do Revenge is vanaf nu op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair