Volgende 'Star Wars'-film lijkt een 'galaxy' van ons verwijderd

Volgende 'Star Wars'-film lijkt een 'galaxy' van ons verwijderd

De film in 2023 in geschrapt, wat nu...

Deze week werd bekend dat Disney en Lucasfilm de geplande Star Wars-film voor in december 2023 van de kalender hebben gehaald. Het gaat nu waarschijnlijk een flinke tijd duren voor we de franchise terug zien keren op het witte doek.

Na het afronden van de Skywalker Saga met Star Wars: The Rise of Skywalker in 2019 is het erg onduidelijk wat Lucasfilm op het witte doek gaat doen met de franchise.

Even geleden werd duidelijk dat Rogue Squadron van Patty Jenkins (Wonder Woman 1984) voorlopig niet verschijnt en er lijkt ook geen vooruitgang te zitten in andere projecten.

Twee films gepland in 2025 en 2027
Op dit moment heeft Disney twee datums geprikt voor Star Wars-films, namelijk op 19 december 2025 en 17 december 2027. Er zijn voor meerdere films in ontwikkeling en het is nu onduidelijk welke films dan in 2025 en 2027 verschijnen.

Naast Rogue Squadron wil Lucasfilm ook een film maken met regisseur Taika Waititi (Thor: Love and Thunder) en ook Marvel Studios-baas Kevin Feige zou een project in ontwikkeling hebben.

Daarnaast zou de aangekondigde Star Wars-trilogie van Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) nog op de rol staan. Projecten rond een Knights of the Old Republic-verfilming en een Star Wars-film van J. D. Dillard hebben een onduidelijke status.

NieuwsFilm

meest populair