Algemeen

Nelson in The Incredible Hulk

door Caroline de Jongh op 27.07.2007 om 18:40 in Algemeen
Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?) zal naast onder meer Edward Norton en Liv Tyler te zien zijn in The Incredible Hulk. Hij zal de rol vervullen van wetenschapper Samual Sterns.

Sterns (“The Leader”) is één van de belangrijkste tegenspelers van de Hulk. Net als het hoofdpersonage heeft ook hij een groene huid als gevolg van een ontploffing van radioactief materiaal. In tegenstelling tot de Hulk werd hij gezegend met een bovengemiddelde intelligentie dankzij een wat uit de kluiten gewassen hersenpan.

The Incredible Hulk zal vanaf 26 juni 2008 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tware

Avatar

Is dit nou een officiele opvolger van de vorige Hulk?

petje1981

Avatar

Nee als het goed is staat deze film los van de vorige film uit 2003

Dark Jawa

Avatar

Gelukkig niet, pff die van 2003 was echt slecht
met die stomme splitscreens

hoop dat deze beter wordt

Sha

Avatar

Hoop inderdaad dat het beter word, Hulk uit 2003 zit voor mij hoog in het rijtje van mislukte superheroes films, samen met Daredevil en nog wat andere.

Ik blijf erbij dat superhelden films veel te veel worden uitgemolken de laatste jaren... Maarja is natuurlijk altijd al zo geweest, 1 succesvolle film in een bepaald genre en we worden weer doodgegooid met 101 dezelfde soort films.

Dre

Avatar

Ik ben het wel met je eens shateandar, alleen heb ik toch wel een zwakhart voor al die comic films, dus laat deze maar lekker komen.

MrMister

Avatar

Hmm, twee bad guys. Ik hoop niet dat het een beetje te vol gaat worden net als Spiderman 3, dat was niet aan te zien. Ben benieuwd hoe ze deze intelligente 'hulk zonder superkrachten' in beeld gaan brengen:P

Deweb

Avatar

petje1981 "Nee als het goed is staat deze film los van de vorige film uit 2003"


Volgens mij niet. Als ik het verhaal lees dan begint de film op het moment dat Banner word gezocht door mensen die niet veel goeds in de zin hebben. En eindigde The Hulk niet op die manier?

Overigens vond ik dat splitscreen nog wel het beste van de film. Het gaf het zo'n lekker comic-sfeertje. Maar dat was eigenlijk het enige wat een beetje de moeite waard was.

NieuwsFilm

meest populair