Ai! Het wil nog niet echt vlotten met de filmcarrière van Harry Styles

Ai! Het wil nog niet echt vlotten met de filmcarrière van Harry Styles

Ook 'My Policeman' wordt magertjes ontvangen...

Het is een slechte tijd om een ​​acteur genaamd Harry Styles te zijn, aangezien de nieuwste film van de muzikant, My Policeman, zojuist de eerste recensies heeft zien binnenstromen.

In My Policeman speelt Styles een politieagent in de jaren '50 die een geheime affaire heeft met een man buiten zijn huwelijk om met een onderwijzeres. Door chronologisch heen en weer te springen, beslaat het liefdesverhaal tientallen jaren terwijl het geheim dreigt te worden onthuld.

Critici hebben inmiddels op het vehikel gereageerd en met 42% op de beruchte website Rotten Tomatoes is het duidelijk dat de film geen hoogvlieger is.

The Guardian beschreef het nog het meest treffend: "We zien een artiest die net zo onzeker is over zijn bekwaamheid als wij". De reacties op internet waren niet veel vriendelijker.

Bemoedigend applaus
Eerder kreeg Styles juist nog een staande ovatie voor zijn performance in de film op het Toronto International Film Festival.

Het jaar 2022 lijkt dus niet zijn jaar te worden, met het eerder verschenen Don't Worry Darling wat ook gehuld wordt in controverse en negatieve recensies.

NieuwsFilm

meest populair