De hitfilm 'Searching' uit 2018 krijgt eindelijk een tweede deel

De hitfilm 'Searching' uit 2018 krijgt eindelijk een tweede deel

Searching 2 krijgt een datum.

In 2018 was de mysterieuze thriller Searching van debuterend regisseur Aneesh Chaganty (Run, 2020) en Screen Gems een doorslaand succes. Met een budget van slechts $880.000 werd er wereldwijd een fantastische $75,5 miljoen opgehaald.

Er was al even sprake over een vervolg en deze is nu officieel aangekondigd. Screen Gems meldt namelijk dat het vervolg Missing op 24 februari 2023 in de Noord-Amerikaanse bioscopen in première gaat.

De productiemaatschappij noemt het vervolg "het volgende deel in de Searching-franchise" en er zijn rollen voor onder meer Storm Reid en Nia Long. Waarschijnlijk speelt ook deze tweede film zich geheel af op computerschermen en smartphones.

Searching: onverwacht succes
In de film Searching speelde John Cho (The Grudge, Star Trek Beyond) nog de hoofdrol. Hij speelde de vader David Kim die samenwerkt met een politiedetective Rosemary Vick (Debra Messing) om zijn vermiste 16-jarige dochter Margot Kim (Michelle La) te vinden.

Overigens krijgt Missing wel twee andere regisseurs: Nicholas D. Johnson en Will Merrick, de editors van Searching en Run.



NieuwsFilm

meest populair