Zie een van de engste scènes uit 'Nope' van Jordan Peele nu zonder CGI

Zie een van de engste scènes uit 'Nope' van Jordan Peele nu zonder CGI

Aap Gordy is er klaar mee.

Jordan Peele (Us, Get Out) heeft met Nope weer een interessante horrorfilm afgeleverd. Vanaf vandaag is deze digitaal beschikbaar en ter promotie heeft Universal Pictures nu een bijzonder kijkje achter de schermen vrijgegeven.

De studio heeft namelijk een clip gedeeld van een van de meest intense momenten uit de film: de scène waarin de doorgedraaide televisieaap Gordy een bloedbad aanricht in een studio.

Alleen niet met chimpansee, die later digitaal werd toegevoegd, maar met de acteur die de referentiebewegingen verzorgde tijdens de opnames.

De rol van Gordy wordt gespeeld door Terry Notary. Hij bracht eerder onder meer het Marvel-personage Cull Obsidian, een van Thanos' kinderen, tot leven in de laatste twee Avengers-films.

Zo'n 'kale' scène zonder toegevoegde visuele effecten levert een interessant kijkje op het filmproces op. Hieronder kun je de clip eventueel bekijken.



In Nederland is de thuisuitgave van Nope - met rollen voor onder meer Daniel Kaluuya (Black Panther) en Keke Palmer (Hustlers) - vanaf 11 november beschikbaar.

NieuwsFilm

meest populair