De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Jeffrey Kouters 20 september 2022 14:59 in Netflix
Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Anna (2019)
Regie: Luc Besson | Cast: Sasha Luss, Helen Mirren, Cillian Murphy, e.a. | Kijk direct
De Russische Anna is werkzaam als verkoopster tot ze internationaal doorbreekt en het helemaal maakt als mode-icoon. Achter haar mooie uiterlijk huist echter een duister geheim. Anna leidt namelijk een dubbelleven als huurmoordenaar. Voor een nieuwe opdracht gaat ze undercover in Parijs. Maar al haar succes verdwijnt, wanneer haar dekmantel wordt verraden.

#2 Do Revenge (2022)
Regie: Jennifer Kaytin Robinson | Camila Mendes, Maya Hawke, Austin Abrams, e.a. | Kijk direct
De populaire en knappe Drea schaamt zich kapot wanneer een intieme video die alleen bedoeld was voor haar vriendje uitlekt. Ze wordt onttroond op de chique privéschool waar ze op zit en sluit een geheime deal met Eleanor, een bescheiden nieuwe leerling over wie de nodige roddels verspreid worden, om wraak te nemen op elkaars vijanden.

#3 The Secret Life of Pets 2 (2019)
Regie: Chris Renaud | Cast: Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford, e.a. | Kijk direct
Terriër Max heeft de nodige veranderingen moeten doorstaan. Zo is er bij zijn baasje sprake van gezinsuitbreiding. Een familiereisje naar een boerderij zet zijn leven opnieuw op zijn kop. Ondertussen beleven zijn vrienden ook de nodige avonturen in de altijd chaotische stad. Zo probeert het stoere konijn Snowball een gevangen tijger te redden.#4 I Came By (2022)
#5 End of the Road (2022)
#6 The International (2009)
#7 Love in the Villa (2022)
#8 Blacklight (2022)
#9 Me Time (2022)
#10 Sous Emprise (2022)


NieuwsFilm