Nieuwe James Bond: De meest onwaarschijnlijke kandidaten

De opvolger van Daniel Craig is nog niet gevonden: dit zijn kanshebbers en "kanshebbers".

Bram de Groot 21 september 2022 20:30 in Featured
Ondertussen weten we wel welke acteurs bij het publiek het meest in de smaak vallen als het gaat om het opvolgen van Daniel Craig als James Bond. Hieronder werpen we een blik op de meest actuele lijst van de goksite Ladbrokers.

Bovenaan de lijst staan de drie namen Henry Cavill (2/1), Rege-Jean Page (7/2) en Idris Elba (4/1). Maar er staan op de lijst nog veel meer acteurs en niet al die namen lijken even logisch. Zo zien we zelfs de naam Harry Styles (33/1) vermeld, maar ook Tom Holland (40/1).

Als we verder naar bekenden gaan, dan duiken ook namen op van Henry Golding (50/1), Luke Evans (50/1), John Boyega (66/1) en Stephen Merchant (500/1). Het zijn allemaal niet de eerste namen die je zou verwachten om de 007-rol te bekleden.

Mahershala Ali als James Bond
Ook opvallend is dat de naam van Mahershala Ali (33/1) in de lijst staat. Ondanks dat de acteur al twee Oscars won en ontzettend goed kan acteren, lijkt het nagenoeg onmogelijk dat Ali de nieuwe Bond wordt.

De reden daarvoor is simpel. De kans is bijzonder klein dat de producenten gaan voor een niet-Brits acteur. De voorgaande acteurs waren Craig (Engels), Pierce Brosnan (Ier), wijlen Sean Connery (Schot), Roger Moore (Engels) en George Lazenby (Welshman).

Bekijk hier de complete lijst van Ladbrokers.

NieuwsFilm