Vijandige The Rock op iconische poster 'Black Adam'

En check een tv-trailer vol nieuwe beelden.

Volgende maand is het dan eindelijk tijd om Dwayne Johnson te aanschouwen in een superheldenkostuum. De spierbundel was al jaren in beeld voor de titelrol in Black Adam en dit jaar wordt het dus eindelijk werkelijkheid.

The Rock heeft nu een gave en iconische poster voor Black Adam gedeeld. We zien Johnsons anti-held op zijn troon zitten: "The time for heroes is over". Het beeld is een bijna 1-op-1 kopie van een beeld uit de strips van DC Comics waarop de film is gebaseerd.

Nieuwe poster Black Adam
Naar verluidt is dit de officiële poster voor de film en het is duidelijk dat Warner Bros. de held van The Rock het belangrijkste vindt. De Justice Society of America is nergens te zien.

Dit team wordt gespeeld door Aldis Hodge als Carter Hall / Hawkman, Noah Centineo als Albert "Al" Rothstein / Atom Smasher, Quintessa Swindell als Maxine Hunkel / Cyclone en Pierce Brosnan als Kent Nelson / Doctor Fate.


Black Adam van regisseur Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise) is vanaf 19 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder zie je de nieuwe tv-trailer Darkness met veel nieuwe beelden.



NieuwsFilm

meest populair