Opnames 'Barbie' waren een nachtmerrie voor Margot Robbie

Opnames 'Barbie' waren een nachtmerrie voor Margot Robbie

De actrice vond de drukte rond de set maar overweldigend.

Deze zomer was een filmproductie vaak trending: Barbie. Dat kwam door de opvallende setfoto's die waren verschenen van onder meer hoofdrolspeelster Margot Robbie. Volgens de actrice was al die aandacht echter niet heel fijn.

"Dat was best eng", reageert Robbie toen haar in een recent interview een foto van de set werd getoond. "We zien eruit alsof we lachen en het leuk hebben, maar vanbinnen waren we stervende. Op dat moment vond ik echt een van de meest vernederende momenten van mijn leven".

Door de foto's op social media kwam er namelijk een hoop publiek kijken naar de opnames. "Ik wist natuurlijk dat we een aantal draaidagen op locatie zouden hebben in Los Angeles en iedereen weet zodra je als productie op locatie filmt er paparazzi aanwezig zullen zijn", vertelt Robbie hierover.

Enorme drukte
Toch had de actrice de enorme omvang van de nieuwsgierige fans niet aan zien komen. "We hadden een klein groepje toeschouwers verwacht, zeker omdat we nogal opvielen in die outfits, en wellicht dat er wat foto's op het internet zouden verschijnen, maar dit hadden we niet zien aankomen".

Er stonden wel honderden mensen langs de kant; veel meer dan bij een gemiddelde productie. "Het was een gekkenhuis. Er stonden continu honderden mensen langs de kant te kijken [hoe wij ons werk deden]".

NieuwsFilm

meest populair