Marvel zet belangrijke stap in productie nieuwe 'Avengers'-film

Marvel zet belangrijke stap in productie nieuwe 'Avengers'-film

Jeff Loveness begint snel aan het scenario.

In 2025 komt Marvel niet met een maar twee nieuwe Avengers-films: The Kang Dynasty en Secret Wars. Nu is bekend geworden wanneer de studio de eerste belangrijke productiestappen voor die eerste gaat zetten.

Scenarioschrijver Jeff Loveness gaf vorige week een lezing op een universiteit en dankzij het speurwerk van een bekende fansite is nu bekend dat in de uitnodiging stond dat hij over twee weken zou beginnen aan het schrijven van het script voor The Kang Dynasty.

Daarmee begint het productieproces dus langzaam steeds concreter te worden. Het schrijven van dit specifieke scenario moet ook een behoorlijk pittige klus zijn. Loveness heeft immers de taak om veel personages te verwerken in het verhaal en daarbij is het ook wel leuk dat iedere held een eigen momentje heeft.

De scenarioschrijver kreeg deze klus nadat hij indruk wist te maken met zijn werk voor een andere Marvel-film: Ant-Man and the Wasp: Quantumania, die in februari 2023 in de bioscopen verschijnt.

In die film speelt schurk Kang ook een rol. Loveness is dus al bekend met het personage waar de Avengers het tegen op zullen nemen.

NieuwsFilm

meest populair