3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 22 september 2022 06:22 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Fresh (2022)
Regie: Mimi Cave | Cast: Daisy Edgar-Jones, Sebastian Stan, Jojo T. Gibbs, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer Noa, die al een tijd gefrustreerd is over datingapps, de aantrekkelijke Steve ontmoet, besluit ze de gok te wagen en hem haar nummer te geven. Na hun eerste date is Noa direct verliefd en nodigt Steve haar uit om samen een weekendje weg te gaan. Op hun bestemming ontdekt Noa echter dat haar vlam enkele ongewone lusten verbergt.

The Artist (2022)
Regie: Michel Hazanavicius | Cast: Jean Dujardin, Bérénice Béjo, John Goodman, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
George Valentin, een flamboyante ster van stomme films, ontmoet de jonge danseres Peppy Miller. Ze zijn tot elkaar aangetrokken en Peppy krijgt een rolletje in zijn volgende project. Maar door de komst van de pratende film worden de twee uit elkaar gedreven. Peppy's ster is namelijk snel rijzende terwijl de carrière van George in een neerwaartse spiraal is beland.

The Prom (2020)
Regie: Ryan Murphy | Cast: Jo Ellen Pellman, Ariana DeBose, Meryl Streep, e.a. | Te zien op: Netflix
De openlijk lesbische Emma wil niets liever dan met haar vriendin naar het schoolbal. Maar als Mrs. Greene, het homofobe hoofd van de ouderraad, daar lucht van krijgt, blaast ze het hele feest af. Wanneer vier uitgerangeerde Broadwaysterren horen over Emma's verhaal, besluiten ze haar te gaan helpen. Maar dat doen ze in eerste instantie vooral om hun eigen imago te redden.Lees ook:NieuwsFilm