3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

American Psycho (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mary Harron | Cast: Christian Bale, Justin Theroux, Josh Lucas, e.a. | Kijk direct
De wellustige bankier Patrick Bateman heeft een mooi leven. Voor zijn omgeving lijkt hij de perfecte man, maar hij heeft ook een zeer duistere kant waar niemand vanaf weet. Bateman is namelijk een sadistische seriemoordenaar. Naarmate hij meer slachtoffers maakt, verdwijnt hij steeds dieper in zijn gewelddadige fantasieën.

The Tender Bar (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: Tye Sheridan, Ben Affleck, Lily Rabe, e.a. | Kijk direct
Nadat zijn vader het gezin verlaten heeft, verhuist de negenjarige J.R. samen met zijn moeder Dorothy naar het huis van zijn opa en oma. Op zoek naar een vaderfiguur, besluit hij daar de bar van zijn oom Charlie te bezoeken. Charlie moedigt J.R. om zijn dromen te volgen en te gaan voor een carrière als schrijver. Zijn moeder heeft echter een ander pad voor ogen.

House of Gucci (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, e.a. | Kijk direct
Maurizio Gucci, de slungelige erfgenaam van het gelijknamige modemerk, trouwt met Patrizia Reggiani, een voortvarende, maar manipulatieve vrouw. Binnen de familie Gucci blijkt een behoorlijke giftige en competitieve sfeer te heersen. Ondertussen leert Reggiani steeds meer over de familiegeschiedenis en veroorzaakt ze verraad, decadentie en moord.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair