3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Power of the Dog (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, e.a. | Kijk direct
De broers Phil en George Burbank, die totaal niet op elkaar lijken, runnen samen een ranch. De spanningen tussen de twee nemen toe wanneer George trouwt met Rose. Phil begint haar en haar in zijn ogen feminiene tienerzoon Peter al snel te intimideren. Maar dan komen er lang verborgen geheimen aan het licht en verandert alles.

Ma (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tate Taylor | Cast: Octavia Spencer, Diana Silvers, Luke Evans, e.a. | Kijk direct
Sue Ann, een alleenwonende dierenartsassistente, stelt haar kelder beschikbaar als feestlocatie voor de lokale jeugd. Maggie en haar vrienden maken gretig gebruik van dit aanbod. De gastvrijheid van Sue Ann verandert echter langzaam in een angstaanjagende obsessie, waardoor de tieners moeten vechten voor hun leven.

We're the Millers (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a. | Kijk direct
Drugsdealer David zit flink in de problemen nadat criminelen zijn voorraad hebben gestolen. Om zijn schuld af te lossen, moet hij voor drugsbaron marihuana vanuit Mexico het land in smokkelen. Als dekmantel stelt hij een nepgezin samen, bestaande uit een stripper, sulletje en brutale tiener.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair