Ster uit 'Venom' doet in het geheim mee aan martial arts kampioenschappen

En hij is extreem goed!

Vera 21 september 2022 19:26 in Celebrity
Tom Hardy heeft een geheim - een groot geheim. Als het even kan, doet de ster uit de Venom-films mee aan lokale martial arts kampioenschappen. Twee sporthallen mochten hem de afgelopen weken al ontvangen.

De organisatoren horen zijn inschrijving kort van te voren en houden zijn komst geheim. Tom Hardy wil namelijk echt vechten tegen anderen in zijn gewichtsklasse - zonder dat zijn tegenstanders weten wie hij is. Ook heeft Tom die oefening nodig en wil hij zich kunnen concentreren op de match. Als mensen steeds staan te roepen en te fotograferen lukt een goede focus natuurlijk niet.

In gevecht
De 45-jarige acteur heeft een blauwe band in de vechtsport jiu jitsu. Hij begon aan die sport voor de film Warrior, waarin hij een MMA-fighter wil worden. Ondanks alle oefening vindt Tom een gevecht ongelooflijk spannend, vertelde hij later aan een tegenstander. Puur omdat de ervaring van de tegenstander onbekend is.

Naast de spanning rond een kampioenschap vindt Tom het fijn onder de mensen te zijn. Tussen de matches door gaat hij ontspannen met anderen op de foto, zoals je hier kunt zien in het artikel van Daily Mail. Hij gaat in gesprek en waardeert de ander in dat gesprek.

Serieuze uitdaging
De aanwezigen bij zijn drie matches in Milton Keynes vonden hem een prettige vent. Geen sterallures, maar een enorm sterke vent die zijn skills wil oefenen en die uitdaging ook serieus zoekt. Tom blijkt zijn actieheld-status waard. Hij is extreem goed die dag en vloert elke tegenstander: goed genoeg voor goud!

People plaatste hieronder een Instagram-bericht met foto van de trotse winnaarNieuwsFilm