Vermomd als 'Stranger Things' komt deze nieuwe halloweenfilm naar Netflix

De horrorfilm lijkt wel erg veel af te kijken van het succes van Netflix-hit 'Stranger Things'.

Mitchell 22 september 2022 20:30 in Video
De trailer voor de nieuwste halloweenfilm van Netflix is uit, en de algemene uitstraling van The Curse of Bridge Hollow lijkt behoorlijk goed afgekeken te zijn van de Netflix-serie Stranger Things. Bekijk de trailer van de film hieronder en zie of jij deze film komende Halloween moet gaan kijken!

De horrorkomedie is geregisseerd door Jeff Wadlow, die eerder al de film Fantasy Island draaide. Het scenario komt uit de handen van Todd Berger en John R. Morey.

De synopsis van de film luidt: "Een tienermeisje, dat op Halloween per ongeluk een oude en ondeugende geest ontketent, moet samenwerken met de laatste persoon, waarmee ze dat zou willen, om hun stadje te redden - haar vader."
Afgekeken van een bekende serie
Niet enkel de uitstraling van de poster lijkt overgenomen te zijn van Stranger Things. Priah Ferguson, die Erica speelt in de serie, speelt namelijk de hoofdrol in de film. Verder zullen Marlon Wayans (Scary Movie) en Kelly Rowland (Freddy vs. Jason) te zien zijn in de horrorkomedie.

De film lijkt zich te richten op kinderen, maar schiet ook op een ouder publiek voor een vermakelijke Halloween. Vanaf 14 oktober zal de film te zien zijn bij Netflix.

Bekijk de trailer hieronder!
NieuwsFilm