Mel Gibson (66) maakt zich klaar voor nóg een deel van iconische filmreeks

Zelfs zonder de vaste regisseur moet en zal de beroemde acteur het vijfde deel van deze reeks gaan maken.

Mitchell 22 september 2022 20:30 in Algemeen
Tijdens het promoten van een andere film deelde Mel Gibson eindelijk een update over een film, die al lang in de maak is: Lethal Weapon 5! Lees hieronder wat de beroemde acteur erover te zeggen had.

De acteur is de jongste niet meer ondertussen. De Braveheart-acteur is geboren in 1956 en heeft ondertussen al bijna de pensioenleeftijd bereikt. Maar Gibson is nog lang niet klaar met acteren.

Hij heeft zijn zinnen gezet op een vijfde deel van de Lethal Weapon-reeks. In 1987 kwam het eerste deel van Lethal Weapon uit, met een heleboel succesvolle delen om te volgen. En binnenkort zal dan ook deel 5 uit gaan komen volgens Gibson, helaas zonder de vaste regisseur Richard Donner (die overleden is).

Gibson's woorden over een nieuw deel
Gibson vertelde tijdens een interview met JoBlo: "Er wordt aan gewerkt, weet je? Het is een van die dingen waarbij het een 'no-brainer' is als je het mij vraagt. Ik heb aan het scenario gewerkt, dat natuurlijk begonnen is door Donner..."

Hij vervolgde: "Het heeft ons wat tegengewerkt dat er nieuw management bij Warners... Het komt wel. Ik weet niet precies wanneer, maar het zal gebeuren."

Enige verdere plannen kon Gibson helaas nog niet delen.

NieuwsFilm