Deze nieuwe film is Netflix helemaal aan het veroveren

I Used to Be Famous.

Bram de Groot 22 september 2022 19:57 in Algemeen
De Netflix Top 10 wordt op dit moment aangevoerd door de goed bekeken komedie Do Revenge en op de tweede plaats staat de actiethriller Anna uit 2019. De derde stek is voor een nieuwkomer en draagt de titel I Used to Be Famous.

I Used to Be Famous is volgens Netflix een aangrijpende feelgoodfilm en werd geregisseerd door Eddie Sternberg. De film heeft een belangrijke rol voor Ed Skrein (Alita: Battle Angel, Deadpool) als een popster die hoopt op een comeback.

De ontvangst is sterk, met een mooie 86 procent op de Tomatometer na overigens nog maar zeven recensies. FilmTotaal-recensent Mark Dijkstra gaf vier sterren.

"Waar sommige films over drummers keihard zijn, doet I Used to Be Famous ondanks zijn clichés niets anders dan een glimlach op je gezicht toveren, terwijl je rechtop staat, met je vingers hoog in de lucht, als een echte rockster," concludeerde Dijkstra.

I Used to Be Famous op #3 in de top 10 van Netflix
De synopsis van Netflix: Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.

Heb je zin om I Used to Be Famous te gaan kijken, dan vind je de feelgoodfilm nu hier op Netflix.NieuwsFilm