'Vaginakaars' geeft Brad Pitt behoorlijk wat inspiratie

De acteur komt ook met zijn eigen skincare lijn.

FilmTotaal 22 september 2022 11:56 in Celebrity
Brad Pitt heeft al de nodige relaties gehad met andere beroemdheden. Zo was de geliefde acteur ook een 3 jaar met actrice Gwyneth Paltrow, door wie Pitt zich heeft laten inspireren.

Paltrow is namelijk niet alleen een bekende en Oscar bekroonde actrice, ze heeft ook haar eigen wellness- en lifestylebedrijf opgericht in 2008. Dit was en is nog steeds een groot succes en daar heeft Pitt veel bewondering voor.

Reactie
Pitt zegt er het volgende over: "Ik vind het echt geweldig om te zien wat Gwyneth met Goop heeft gedaan. Ze is nog steeds een goede vriendin en ze heeft echt een fantastisch merk opgebouwd. Ze had dat altijd al in zich en ze doet het uitstekend. Nu ik erbij stilsta is zij volgens mij ook degene geweest die mij aanspoorde goed voor mezelf te zorgen en twee keer per dag mijn gezicht te wassen!"

Pitt gaat nu hetzelfde trucje proberen en begint ook zijn eigen skincare lijn, genaamd Le Domaine. In eerste instantie durfde de acteur dit niet zo goed te doen, maar Paltrow heeft aangetoond dat dit een groot succes kan zijn. Zij is echter niet de enige persoon die hem heeft geïnspireerd.

Iets anders
Zo vervolgt Pitt: "Ik dacht dat het misschien niet zo goed bij me zo passen en er kritiek op zou komen. Toch denk ik dat veel hip-hop artiesten mij als het ware eveneens hebben geholpen. Veel zangers hebben laten zien dat het oké is om eens een ander genre te proberen of zelfs iets heel anders te doen dan muziek. Ik vind het eerlijk gezegd leuk om iets anders te ontdekken".

"Iedereen wordt ouder en daar is niks mis mee. Ik heb dan ook geen interesse in het maken van 'anti-aging' producten, want dat is gewoon onzin. Het doel is om goed voor je huid te zorgen en van jezelf te houden. Als je voor je lichaam zorgt, zorgt je lichaam ook voor jou".

NieuwsFilm