Edward Furlong over die controversiële scène in 'Terminator: Dark Fate'

Zijn John Connor werd neergeknald door een T-800.

Bram de Groot 23 september 2022 07:29 in Algemeen
In 2019 verscheen Terminator: Dark Fate en die film maakte een opmerkelijke keuze rond het personage John Connor. Een T-800 doodt hem namelijk in het begin van de film. Iets dat fans niet bepaald goed ontvingen.

In gesprek met Alex Lebya op YouTube onthulde John Connor-acteur Edward Furlong (Terminator 2: Judgment Day) hoe hij over de scène in Dark Fate denkt. Hij is duidelijk minder kritisch dan menig fan destijds, aangezien hij op het moment dat de film gemaakt werd kampte met hevig drugsmisbruik.

"Ik begreep het, omdat ik op dat moment even nuchter was. Dus ik begreep zo'n beetje waar mijn keuzes in mijn leven me hadden gebracht," aldus de doorlopend wazige Furlong. "Op het moment dat ze dat maakten, was ik niet in staat om dat te doen. Ik bedoel, ik gebruikte toen heel veel heroïne."


Terminator: Dark Fate
De film Terminator: Dark Fate werd openlijk gesteund door bedenker James Cameron en het moest een definitieve impuls zijn voor een nieuwe trilogie. Maar ook Dark Fate wist net als zo'n beetje alle films na T2 geen succes te worden.

Het wachten is nu op de volgende poging om de Terminator-franchise te doen herleven. Mogelijk bouwen de filmmakers dan op een nuchtere Furlong. Alhoewel... Hieronder het complete interview.NieuwsFilm