Drie kinderen van 'James Bond' Pierce Brosnan werken ook in de showbizz

Drie kinderen van 'James Bond' Pierce Brosnan werken ook in de showbizz

En zij zijn minimaal net zo creatief

De bekende 007 James Bond Pierce Brosnan is de trotse vader van vijf kinderen, drie van hemzelf en twee geadopteerd. De 69-jarige acteur speelt ook in de nieuwe Black Adam en lijkt zijn talenten en goede looks doorgegeven te hebben aan zijn kinderen. Ook zij werken in de showbizz.



Filmindustrie
Ondanks het advies van Pierce "Ga niet acteren, want het is hard werken. Je bouwt jezelf op maar maakt jezelf ook kapot," speelt de 39-jarige Sean Brosnan wel in films. Hij startte, zoals andere kindsterren met ouders in de filmindustrie, met een rolletje bij zijn vader in Robinson Crusoe.

De jongste twee zonen, de 25-jarige Dylan en de 21-jarige Paris werken wel achter de schermen. Ook al vielen zij in 2020 op met hun werkzaamheden bij de uitreiking van de Golden Globes. Ze vinden dat zij veel hebben geleerd van hun vader als het gaat om voorbereiden, passie hebben voor wat je doet en om jezelf kunnen lachen.



Creatief
Dylan is muzikant en plaatst demo's online tot zijn eerste album klaar is. Daarnaast valt hij in als bassist bij verschillende bands. Dylan vertelt nooit aan anderen wie zijn vader is. Vrienden zijn soms erg verrast als zij Pierce Brosnan thuis treffen. Dylan vindt zijn vader een vriendelijke man. "Ik dacht altijd dat mijn vader veel vrienden had. Hij kan heel lang praten met mensen die hem op straat aanspreken."

Paris schildert - net als zijn vader - en surft omdat hij nu eenmaal of in zijn ouderlijk huis in Malibu of in hun huis in Hawaii woont. Ook is hij model voor merken als Dolce & Gabbana. Als zijn vader hem aanbiedt bij hem op de filmset te werken, grapt Paris: "Ik word dan een persoonlijk assistent, degene die de lunch haalt."

Meer over het interview met Pierce, Dylan en Paris - en de prachtige foto's van hen samen - staat hier in het artikel van GQ. Voor GQ maakte Pierce ook een video. Die staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair