Jonge acteur (24) pleegt onvoorstelbare moord en gaat lang de bak in

Jonge acteur (24) pleegt onvoorstelbare moord en gaat lang de bak in

Ryan Grantham was ook van plan Justin Trudeau te vermoorden.

Twee jaar geleden werd de moeder van de nu 24 jarige acteur Ryan Grantham dood gevonden. Nu blijkt dat zij werd vermoord door haar eigen zoon. De acteur is nu veroordeeld en zal de rest van zijn leven achter tralies doorbrengen.

Op 1 april in 2020 werd de moeder van Ryan dood gevonden in haar huis. Zij werd door de kop geschoten terwijl ze piano aan het spelen was. Dit heeft haar bloedeigen zoon gedaan.

Meer
Grantham was echter van plan nog iemand te vermoorden, namelijk niemand minder dan Justin Trudeau. Zo wilde de acteur naar Rideau Cottage in Ottawa te rijden, waar de premier woont, om hem vervolgens uit de weg te ruimen.

In Granthams auto werden dan ook meerdere wapens, kogels en zelfs Molotov cocktails gevonden. Ook had de acteur van zichzelf een video gemaakt, om te zeggen hoe hij Trudeau zou vermoorden en hoe hij zijn moeder door het hoofd had geschoten. Deze video was eigenlijk al genoeg bewijs om hem voor de rest van zijn leven op te sluiten.

Carrière
Grantham is voornamelijk bekend van de Riverdale-serie, waarin hij Jeffery Augustine speelt. Hij was ook in de nodige andere projecten te zien, zoals o.a. The Imaginarium of Doctor Parnasus, Supernatural en iZombie.

NieuwsFilm

meest populair