Het Marvel-universum maakt de dood van Black Widow nog veel erger

She-Hulk doet iets best pijnlijks.

Jim Pedd 25 september 2022 10:15 in Featured
De film Avengers: Infinity War stelde vast dat er een offer nodig was om de Soul Stone in handen te krijgen. De vraag was daarmee wie zou sterven voor de steen, tijdens Avengers: Endgame.

Hoewel Hawkeye en Black Widow keihard vochten om te mogen sterven voor de goede zaak, was het Black Widow die uiteindelijk overleed. De dood van Romanoff was een van de meer controversiële aspecten van de film, en de serie She-Hulk: Attorney at Law maakt het erger. Let op: vanaf hier volgen SPOILERS.

She-Hulk: Attorney at Law
De serie She-Hulk: Attorney at Law introduceerde een nieuwe superheld, Craig Hollis, a.k.a. Mr. Immortal, die niet kan sterven.

Gezien zijn bestaan in het MCU, zouden de Avengers niet Black Widow maar hem naar Vormir hebben kunnen sturen om weer tot leven te komen nadat hij het steentje in handen had gekregen.

Het is natuurlijk niet zeker waar Mr. Immortal is tijdens de gebeurtenissen van de Infinity Saga, maar de aanwezigheid van deze held in She-Hulk: Attorney at Law is een bijzondere.

Dat hij niet eens twijfelt om van een gebouw te springen, wijst erop dat hij dit trucje al langere tijd uithaalt. Misschien had hij zelfs de Snap kunnen vermijden juist omdat hij zichzelf weer tot leven kan wekken.

Al met al maakt She-Hulk: Attorney at Law er iets moeilijks van, want zo wordt de dood van Black Widow wel een pijnlijke.

NieuwsFilm