Peperdure Netflix-film 'Knives Out 2' met Daniel Craig onthult mooie clip

Daniel Craig brengt ons met Rian Johnson Glass Onion.

Jim Pedd 25 september 2022 11:12 in Video
Tijdens het TUDUM-fanevenement van Netflix werd een eerste clip onthuld van Glass Onion: A Knives Out Mystery. Die zie je onderaan dit bericht.

Glass Onion: A Knives Out Mystery belooft een spectaculaire film te worden en is het tweede deel in wat in elk geval een trilogie rond het personage Benoit Blanc moet zijn.

Glass Onion: A Knives Out Mystery-beelden
Het mysterie van Glass Onion: A Knives Out Mystery begint als een groep vroegere vrienden een onverwachte uitnodiging ontvangt in de vorm van een puzzeldoos. Maar wat als een spel begint, verwordt al snel tot iets veel ergers.

In de beelden van Glass Onion: A Knives Out Mystery zien we dat de personages een uitnodiging van hun vriend Miles krijgen, die hen uitnodigt naar zijn privé eiland, inclusief de uitnodiging om zijn moord op te helpen lossen.

De eerste film werd in 2019 uitgebracht in de bioscoop en wist best wat prijzen te scoren. Glass Onion: A Knives Out Mystery zal na een korte tijd in de bioscoop echter direct naar Netflix gaan, omdat dat bedrijf vele miljoenen betaalde voor de rechten op de twee nieuwe films.

Glass Onion: A Knives Out Mystery heeft een compleet nieuwe cast, op hoofdpersoon Benoit Blanc na.

Je ziet 'm vanaf 23 december op Netflix.NieuwsFilm