3 belachelijk slechte films met Arnold Schwarzenegger

De acteur maakte al wat slechte films.

Bram de Groot 25 september 2022 05:43 in Featured
De afgelopen jaren zien we eigenlijk maar bizar weinig van Arnold Schwarzenegger. Hij dook in 2019 op in Terminator: Dark Fate en hij had een rolletje in de Chinese film Viy 2: Journey to China.

Hieronder zetten we drie films die hij eerder dan bovengenoemde films maakte en deze zijn toch best heel matig of gewoon slecht. Waarom benoemen we zijn slechtste films? Zijn beste films ken je waarschijnlijk nog wel.

Junior

Regie: xxx | Hoofdrollen: Arnold Schwarzenegger, Emma Thompson, Danny DeVito, Christopher Meloni, Frank Langella, Pamela Reed | Kijk op Pathé ThuisDe wetenschapper Hesse werkt met zijn collega Arbogast aan een wondermiddel voor een veiliger verloop van een zwangerschap. Een Canadees consortium is bijzonder geïnteresseerd in het project en om een deal te bespoedigen, besluit het duo het medicijn te testen op een mens.

End of Days

Regie: Peter Hyams | Hoofdrollen: Arnold Schwarzenegger, Gabriel Byrne, Udo Kier, Kevin Pollak, Robin Tunney, Miriam Margolyes, CCH Pounder, Mark Margolis | Kijk op Prime VideoAan het einde van het millennium wordt Jericho Cane meegesleurd in een web van bovennatuurlijke intriges, wanneer hij ontdekt dat het lot van de mensheid verbonden is met de veiligheid van een vrouw die achterna gezeten wordt door het ultieme kwaad. Cane wordt geconfronteerd met een kwaad dat niet bevochten kan worden met de conventionele middelen, en de enige manier om te overwinnen is om weer in zichzelf te geloven en het tragische verlies van zijn familie te boven te komen.

Jingle All the Way

Regie: Brian Levant | Hoofdrollen: Arnold Schwarzenegger, James Belushi, Rita Wilson, Jake Lloyd, Sinbad, Harvey Korman, Phil Hartman, Martin Mull | Kijk op Disney+Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met kerst staat bovenaan het verlanglijstje van z'n zoon de speelgoedpop Turbo Man, om die in handen te krijgen moet Howard het gevecht aangaan met de dolgedraaide Myron. Dit betekent oorlog en Howard heeft besloten te winnen, wat er ook gebeurt.

NieuwsFilm