Deze verwoestende scifi-film trekt nu veel kijkers op Netflix

De bioscoopfilm Moonfall staat sinds vrijdag online.

Bram de Groot 25 september 2022 20:30 in Algemeen
Afgelopen vrijdag verscheen op Netflix de scifi-film Moonfall op Netflix, een volgende rampenfilm van de Duitse expert Roland Emmerich. Eerder dit jaar verscheen de film in de bioscopen en was op het witte doek geen enorm succes.

Na films als Independence Day, The Day After Tomorrow en 2012 maakte Emmerich dit keer een film waarin de aarde wordt bedreigd door de maan. In de film zijn rollen te zien van onder meer Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña en Donald Sutherland.

De ontvangst was met 36 procent op Rotten Tomatoes erg matig. "Of Moonfall zo slecht is dat het goed of gewoon slecht wordt, hangt af van je tolerantie voor cheesy B-films - maar hoe dan ook, dit is een door en door rampenthriller van Emmerich," luidt de critics consensus.

Moonfall staat op 5 in de Netflix Top 10
In de rampenfilm slaat een mysterieus iets de maan uit zijn baan. Het gevolg is dat de maan op ramkoers is met de Aarde. Voormalig astronaut Jo Fowler (Berry) heeft slechts enkele weken de tijd om de mensheid te redden. Samen met een klein team begint ze aan een schijnbaar onmogelijke missie dat bizarre geheimen over de maan onthult.

Heb jij Moonfall nog niet gezien en wil je de film dan toch even aanzetten, dan vind je de film nu hier op Netflix.NieuwsFilm