Algemeen

Raimi over Spider-Man 4

door FilmTotaal op 01.08.2007 om 12:59 in Algemeen
Regisseur Sam Raimi regisseerde de eerste drie Spider-Man films, maar staat niet aan het roer van de komende vierde film. Nog niet althans. De Amerikaan liet weten niet geheel afkerig tegenover het idee te staan, en is momenteel in elk geval bij de productie betrokken.

"I want to help contribute to the production. I don't know if I'll just be a producer on it but if I can work with the writer in such a way so that directing would be right for me, I don't know. We've had our first meeting on Spider-Man 4 and we're looking for the writer."

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

...rot op sam...laat iemand het doen die wél weet hoe die zoiets moet aanpakken;)

Spike

Avatar

Het zou leuk zijn als ze net als Batman het verhaal en de sfeer donkerder maken, is wel ten goede gekomen voor batman, moet niet gaan worden net als de laatste twee delen van Batman.

Ash969

Avatar

Altijd een fan geweest van Spider-Man, maar nooit echt van de films. Ik vond ze wel ok, maar niet echt zoals het zou moeten zijn van een Spider-Man verfilming. Ik dacht ze gaan met deel 3 de juiste weg op met Venom, maar dat was dus ook niet waar.

Geef mij maar een andere regiseur (James Cameron wilde in de jaren 90 ook Spider-Man regiseren, ben wel benieuwd wat er zou gebeuren als dat nu zou gebeuren)

Queenfan

Avatar

Van mij mag hij deeltje 4 ook doen. Deel 3 viel wel wat tegen, maar in z'n geheel heeft hij er toch een mooie trilogie van gemaakt.

Steve Harwin

Avatar

Joh, laat die vent zijn kunstje nog 80 keer melken voor mijn part. Ik hyoef het toch niet te zien. Deel 1 heb ik destijds nog afgekeken, maar ik vond het nogal slap en moralistisch. Bij deel 2 ben ik na 5 minuten afgehaakt en daar zal het vermoedelijk bij blijven..

NieuwsFilm

meest populair