Is dit dan de nieuwe Sue Storm voor de nieuwe 'Fantastic Four'-film?

Is dit dan de nieuwe Sue Storm voor de nieuwe 'Fantastic Four'-film?

Nee, geen Emily Blunt, maar misschien wel Rachel Brosnahan.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt dan weet je dat Marvel de komende jaren behoorlijk wat films gaat uitbrengen, maar een titel springt toch wel boven de rest uit. De nodige fans kijken uit naar de nieuwe Fantastic Four-reboot, waar de eerste actrice nu misschien al voor gevonden is!

Ongeveer een maand geleden tekende Matt Shakman voor de regie, terwijl enkele dagen geleden bekend werd gemaakt dat ook schrijvers Jeff Kaplan en Ian Springer het team komen versterken.

Cast
Allemaal leuk en aardig, maar iedereen wil vooral weten wie nu in de huid gaan kruipen van de verschillende superhelden die in de blockbuster voorkomen. Nu lijkt het erop dat de nieuwe Sue Storm misschien wel is gevonden. En nee, het is niet Emily Blunt.

Het gaat hier om Rachel Brosnahan, voornamelijk bekend van Marvelous Mrs. Maisel (maar ook van andere geliefde series als House of Cards en The Blacklist). Nu dat zij bezig is met alweer het vijfde maar tevens laatste seizoen, doet het gerucht de ronde dat Marvel haar graag wil strikken voor hun nieuwe blockbuster.

Reactie
Brosnahan reageerde er recentelijk zelf ook op: "Ik heb helaas nog niks gehoord, maar ik heb er zeker wel interesse in, al helemaal aangezien ik nu met het laatste 'Marvelous Mrs. Maisel'-seizoen bezig ben en binnenkort dus weer meer vrije tijd heb! Ik zou het in ieder geval geweldig vinden".

De actrice geeft nog niet veel prijs, dus misschien is het enkel en alleen een gerucht, maar Marvel gaat altijd heel geheimzinnig te werk, aangezien ze niks vroegtijdig willen verklappen. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen!

NieuwsFilm

meest populair