'Baywatch'-ster Pamela Anderson kreeg deze topactrice stapelgek

'Baywatch'-ster Pamela Anderson kreeg deze topactrice stapelgek

Ze raakte haar personage niet kwijt

"Het was een knoeiboel. Het zijn lange dagen op de set. Pam was de eerste rol voor mij, die ver weg staat van mij. Dat was bevrijdend, maar mijn zenuwen snapten het niet meer," vertelt Lily James over haar personage in de goed ontvangen serie Pam & Tommy.

De serie gaat over de waargebeurde - en verknipte - relatie van actrice Pamela Anderson en hardrocker Tommy Lee. De 33-jarige actrice Lily speelt de beroemde Baywatch-ster. En alhoewel Lily veel filmervaring heeft, zoals met Mamma Mia! Here we go again, liet het inleven van haar personage sporen na. Lily James vertelt: "Ik was een compleet wrak, gewoon bagger."

Letterlijk stapelgek
Lily zette zelfs Pams stem op, als zij met haar eigen moeder belde. Ze raakte haar personage niet kwijt, ook al is Lily in het echt een andere persoonlijkheid dan Pam is. Juist door die grote verschillen, was het lastig om tussen de personen te wisselen en bleef zij maar in het midden hangen.

Lily werd letterlijk stapelgek van Pamela Anderson. En die gedaanteverwisseling had impact, weet zij: "Ik was totaal verknipt. En ik heb een paar rollen niet gekregen, omdat ik niet als mezelf kon denken. Ik praatte als Pam. Het is dan een kwestie van geduldig zijn tot je jezelf weer bent."

Het artikel in Daily Mail staat hier. Lily kondigt hieronder op Instagram de serie aan.



NieuwsFilm

meest populair