Enorme onthulling: Ook Namor is een mutant in het Marvel Cinematic Universe!

Enorme onthulling: Ook Namor is een mutant in het Marvel Cinematic Universe!

Namor wordt de tegenstander van Wakanda in de tweede film.

Tenoch Huerta (The Forever Purge, Tigers Are Not Afraid) heeft onthuld dat zijn Marvel-personage Namor een mutant is. De Mexicaanse acteur maakt dit jaar zijn debuut in het superheldenuniversum in Black Panther: Wakanda Forever.

Bekijk de afbeelding
In Wakanda Forever komt het Afrikaanse land lijnrecht tegenover Talocan, het koninkrijk van Namor, te staan. Ryan Coogler noemt Namor de 'perfecte tegenstander' voor de vervolgfilm.

"Het contrast tussen T'Challa en Namor, kijkend naar hun karakters en naties, kan gewoon niet groter", aldus de regisseur in een interview met Empire.

Hoewel T'Challa vanwege het verdrietige overlijden van acteur Chadwick Boseman niet in de vervolgfilm te zien zal zijn, zullen andere personages de principes voortzetten waar de held voor stond.

Nieuwe mutant
Helemaal tof is dat Namor net als in de stripboeken een mutant zal zijn in het Marvel Cinematic Universe. In hetzelfde interview bevestigt Huerta dat officieel.

Hij is de tweede mutant die dit jaar wordt geïntroduceerd. Eerder werd bekend dat ook Kamala Khan alias Ms. Marvel (gespeeld door Iman Vellani) een mutant is en niet een Inhuman zoals in de comics.

De waterheld wordt soms zelfs aangeduid als Marvels eerste mutant, al is daar wel de nodige discussie over onder fans.

Het is in ieder geval gaaf om te weten dat Namor een mutant zal zijn in het MCU, want de studio werkt immers aan de komst van de X-Men.



Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair