Wereldrecord voor spierbundel John Cena uit 'Fast & Furious'

Wereldrecord voor spierbundel John Cena uit 'Fast & Furious'

De acteur doet behoorlijk veel voor zieke kinderen

John Cena heeft heel veel over voor zijn fans, voornamelijk voor zieke kinderen die naar hem opkijken. De The Suicide Squad-acteur toont dat nu opnieuw aan door een wereldrecord te zetten.

Cena zal in het nieuwe Guinness World Records boek komen te staan, aangezien de voormalige worstelaar het record heeft gehaald voor het laten uitkomen van de meeste wensen/dromen voor de Make-A-Wish Foundation.

Doel
Make-A-Wish is een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult en Cena gaat hier ook ver voor. De acteur heeft maar liefst de wensen van 650 kinderen laten uitkomen en staat nu dus bovenaan.

De eerste keer dat Cena samenwerkte was in 2002, maar nu, 20 jaar later, doet hij het nog steeds. Hij is dan ook de enige beroemdheid die over 200 wensen is gegaan. Cena steekt dus met kop en schouder boven de rest uit, iets wat natuurlijk iets heel moois is.

Reactie
Zo zegt Cena: "Ik wil ze gewoon een onvergetelijke dag bezorgen, iets dat ze altijd zal bijblijven. Ik wil ze even alle ellende laten vergeten en ze laten genieten. Het maakt niet uit waar ik ben en wat ik doe, als een kind mij graag wil ontmoeten dan doe ik dat, want het is het gaafste wat ik kan doen".

"Als ik een steentje kan bijdragen aan het geluk van een kind dan doe ik dat maar wat graag. Het is ook niet alleen het kind dat geniet, ik vind het zelf ook fantastisch. Ik ben dan ook nog lang niet klaar en ga hier zeker mee door!"

NieuwsFilm

meest populair