Flinke hoofdwond houdt Hollywoodtopper voorlopig aan de kant

Flinke hoofdwond houdt Hollywoodtopper voorlopig aan de kant

De met een Oscar bekroonde Dustin Lance hoopt dat hij er weer volledig bovenop komt.

Scenarist Dustin Lance is zeer geliefd in Hollywood. De schrijver is verantwoordelijk voor meerdere succesvolle films en series, maar helaas gaat het niet zo goed met hem. Hij heeft namelijk een ernstige verwonding aan zijn hoofd opgelopen.

Lance's bekendste werk is zonder twijfel Milk, waarvoor hij zelfs een Oscar won, maar hij heeft ook meegewerkt aan bijvoorbeeld Clint Eastwoods J. Edgar en aan HBO-series als Big Love en Under the Banner of Heaven.

Werk
Niet zo heel gek dus, dat Lance voor het ene na het andere project werd gevraagd, maar dat zal nu, op z'n minst voorlopig, niet mogelijk zijn. De scenarist liep namelijk een ernstige verwonding op, waardoor hij een tijd lang niet zal mogen werken.

Op zijn Instagram-pagina liet hij zich erover uit: "Dit is een beangstigende maar ook uitdagende tijd voor iemand die creatief is. Ik heb mijn hersenen nodig om te kunnen werken en lief te hebben, maar dat is nu niet mogelijk. Mijn artsen raden me aan mijn brein voorlopig volledig op pauze te zetten, in de hoop dat ik kan helen."

Hoe dan?
Wat er precies is gebeurd is vooralsnog onduidelijk, maar het gerucht dat de ronde doet is dat Lance een flinke klap verkocht kreeg tijdens een ruzie in een bar in Londen. Hopelijk komt de scenarist er snel weer bovenop, maar hij zal dus voorlopig niet meewerken aan films en series.

NieuwsFilm

meest populair