Kevin Feige bevestigt dat Scarlet Witch nog leeft en terug zal keren

Kevin Feige bevestigt dat Scarlet Witch nog leeft en terug zal keren

Het avontuur van het populaire Marvel-personage is nog niet afgelopen.

Elizabeth Olsen zal terugkeren als de Scarlet Witch in het Marvel Cinematic Universe. Dat heeft producent Kevin Feige bevestigd tegenover Variety.


Bekijk de afbeelding

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness zette de Scarlet Witch alles op alles om haar kinderen, die ze had gecreëerd in WandaVision, terug te krijgen. Hoewel ze was bezeten door een duister boek en zich aan het einde van de film leek op te offeren, was ze duidelijk de grote slechterik.

Toch is het volledige verhaal van de Scarlet Witch nog niet verteld en hoopt Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, nog vaak met Elizabeth Olsen samen te kunnen werken.

"Ze is ontzettend bescheiden en ongelooflijk nuchter", zegt Feige over Olsen. "Maar wanneer de camera's aangaan, is ze een ongekende natuurkracht".

"Als het mogelijk zou zijn, dan zou ik nog wel honderd jaar met Lizzie willen werken", aldus de producent.

Terugkeer gegarandeerd
Feige bevestigt dat de Scarlet Witch gewoon nog in leven is, ondanks het einde van de tweede Doctor Strange-film waarin het lijkt of ze sterft.

"Volgens mij hebben we haar niet onder het puin zien liggen. Ik zag een toren die instortte en een kleine rode flits, maar wat dat te betekenen heeft? Geen idee. Dankzij het multiversum is er veel mogelijk".

Volgens Feige zijn er nog een hoop verhalen te vertellen over het populaire personage van Olsen. "We hebben nog steeds niet eens de meeste van haar meest belangrijke verhaallijnen uit de stripboeken aangeraakt".

Er gaan al een tijd geruchten rond dat Marvel werkt aan een solofilm over de Scarlet Witch. Mogelijk wordt dat dan ook het eerstvolgende Marvel-project van Olsen.

NieuwsFilm

meest populair