Zijn Brad Pitt en Emily Ratajkowski 'in een relatie'?

Zijn Brad Pitt en Emily Ratajkowski 'in een relatie'?

Dikke kans!

Brad Pitt en Emily Ratajkowski brengen tijd met elkaar door, maar niemand weet hoe serieus het is, zegt People in het artikel hier. Formeel is de 58-jarige acteur dus nog niet 'in een relatie' met het 31-jarige model.

Maar dikke kans dat Emily haar echtscheiding van Sebastian Bear-Mclard eerder deze maand indiende vanwege Brad Pitt. Emily trouwde 4 jaar eerder met Sebastian. In juli dit jaar werd Emily al gespot zonder trouwring en werd door anderen bevestigd dat zij en Sebastian niet meer samenwonen. Zij hebben samen een zoontje van een jaar oud.

Echtscheiding
Kort nadat bekend werd dat Emily haar huwelijk beëindigde door ontrouw van Sebastian, werd zij al gezien met Brad. Maar Brad was ergens rond juli al in beeld, volgens Daily Mail hier. Intussen worden beiden regelmatig samen gespot.

Brad Pitt leeft zijn beste leven sinds zijn breuk met Angelina Jolie. Zijn echtscheiding is niet rond, maar dat is slechts een formaliteit rond hun bezittingen. Op zijn beurt verbrak hij destijds zijn relatie met Jennifer Aniston voor Angelina. Brad ziet zijn kinderen regelmatig waar mogelijk. De promotie van zijn film Bullet Train is overigens afgerond.

Model
Emily Ratajkowski laat in elk geval niets los over Brad. Wel over haar modellenwerk, zoals je kunt zien in het Instagram-bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair